ببخشید پس آمریکا در عراق دارد با کی می جنگد ؟! - پاسداران

سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سفارش تبلیغ
صبا ویژن





بسم الله .

۱- خیلی تعجب می کنم از رفتـار آمریکا . نمی دانم چرا هرچه آدم آمریکایی و آمریکایی مسلک است همه از مادر ، تابلو ، زائیده شده اند ! هرکس هم می خواهد آمریکایی شود اول پررویی آمریکایی را یاد می گیرد بعد هم تابلو بودن را !

واقعا اگر آمریکا دارد توی عراق برای سنی ها کار می کند و با بعثی ها هم که هماهنگی قطعی دارد ، پس آمریکا حکومت کی را سرنگون کرد؟ شیعه ها را !؟!!

آمریکا در عراق ، هم دنبال اختلاف قومی و مذهبی است ، هم دنبال ناآرامی  . چون عراق آرام یعنی انتقال منطقی اراده از دست آمریکا به مردم عراق .

از یک طرف ،‌آمریکا سعی دارد تا سهم اهل سنت را در عراق زیاد تر از شیعه و بقیه اقوام بگیرد ، از سوی دیگر با بعثی ها همکاری وهماهنگی کامل دارد ،وحالا اینطرف ، آیت الله حکیم ترور می شود ، بجان آیت الله سیستانی و حکیم دوم سوء قصد اساسی می شود ، و حالا این خبر را هم بخوانید...

سیا با هدف مقابله با نفوذ ایران در عراق پیشنهاد کرد:
معامله و تفاهم سیاسی با بعثی‌ها و مشارکت آنان در روند سیاسی عراق

خبرگزاری فارس: سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به دولت بوش و مقامات عالی رتبه عراق پیشنهاد کرده است به منظور تضعیف مقاومت عراق و مقابله با نفوذ روز افزون ایران در این کشور، در تعامل با مقامات رژیم سابق بعث، سیاست " گشایش " و " معامله سیاسی " را در پیش گیرند.

روزنامه الوطن - چاپ عربستان سعودی - در شماره امروز خود با اعلام این خبر به نقل از مقامات دیپلماتیک غربی نوشت: سیا در این پیشنهاد با اشاره به اینکه با اجرای این سیاست می‌توان موضع و رویکرد بعثی ها را تغییر داد تا در روند سیاسی کشور شرکت کنند، تاکید کرده است، در صورت اجرای این پیشنهاد، مقاومت عراق ضعیف و به تبع آن جلوی نفوذ ایران به عراق نیز گرفته خواهد شد. این منابع که الوطن آنها را موثق و آگاه توصیف کرد، افزودند: سیا در همین چارچوب به ایاد علاوی نخست وزیر و غازی الیاور رییس جمهور موقت عراق توصیه کرده است هر یک به طور جداگانه به سوریه سفر و با چند تن از مقامات سابق بعثی دیدار کنند.

منابع یاد شده به الوطن گفتند: سیا زمانی تصمیم به ارائه این پیشنهاد گرفت که مقامات این سازمان مستقر در عراق در گزارش هایی تاکید کردند، فرماندهی ارتش آمریکا در عراق نمی تواند مقاومت عراق و نیروهای مخالف حضور آمریکا در این کشور را به کلی نابود کند.
در این گزارش تاکید شده است هر چند نیروهای آمریکایی بر فلوجه، سیطره یافته اند، اما با این حال مقاومت در عراق به سرعت در حال افزایش است و این امر، مساله خطرناکی است که برای حل آن به راهبردی متفاوت با راه حل هایی نیاز است که تاکنون در این کشور در پیش گرفته شده است.
این منابع همچنین خاطرنشان کردند پیشنهاد سیا با موضع و رویکرد نومحافظه کاران آمریکا که حامی اسراییل اند و تاثیر بسیاری بر دولت بوش دارند، در تضاد است.
نومحافظه کاران ضمن مخالفت با هرگونه گشایش در تعامل با بعثی ها یا هرگونه معامله با آنان، با هر هدفی که باشد، تاکید دارند در این باره باید همچنان از سیاست " ریشه کنی و پاک سازی" پیروی شود.
این دسته از سیاستمداران آمریکا بر این باورند که در غیر این صورت تشکیل حکومتی دمکراتیک و تکثرگرا در عراق با مشکل روبرو خواهد شد.
سیا به منظور جلب رضایت نومحافظه کاران نیز پیشنهادهایی ارایه کرده است که سفر اخیر مقامات عالی رتبه عراق به سوریه و دیدار آنان با بعثی های عراقی نشان از جلب موافقت آنان (نومحافظه کاران) از سوی سیا دارد.

دلم برای حسین درخشان می سوزد. کسی که روزی در حوزه تئوری دلش برای انقلاب - بقوا فامیلها و دوستانش - می سوخته و از ریاضی به انسانی تغییر رشته می دهد و امروز خودش از مهاجمان به همان انقلاب در همان حوزه است.
آقای درخشان ، یک روزی اگر دلت برای یک جرعه معنویت روایت فتح ای تنگ شد ، سی دی هایش را بگو برایت از تهران بفرستند. زیاد هم برای شما ها خرج ندارد. حداکثر هر موضوع ۲ هزار تومان است. شماها که پول برایتان مسئله ای نیست..بگو دی اچ ال یا تی.ان.تی کنند برایت بفرستند.

۲- لیاقت یک مسلمان ایرانی بیشتر از این بود که برای هدف قراردادن قلب انقلاب اسلامی نقاشی کودکانه ای بنام ۶۰ میلیون را تبلیغ کند. آقای درخشان بداد خودت برس تا مجبور نشوی شکاف و اختلافات جدی تان در این موضوع را پر کنی . این کشوری است که آمریکابرای مقابله با نفوذش در منطقه مجبور است با بعثی ها روی هم بریزد و با امثال صدام . اونوقت تو هی بگو ایران به اسرائیل نیاز دارد ! ۲۵ سال بدون آمریکا و اسرائیل حتی به انرژی اتمی هم رسیدیم . تو بگو دیگر آمریکا و اسرائیل قرار است چه کاری برای ما بکنند که هم می خواهند و هم می توانند ؟ ربع قرن که پست درب مانند کدام مسئله دکترینال خودشان را توانستتد حال ما کنند ؟‌ تو تاکتیک خیلی اتفاقها افتاد اما گفتم که . تاکتیک .

اپوزیسیون این حکومت هیچ وقت نتوانستند مشکلاتشان با هم را حل کنند. وقتی گروههایی که تا دقیقه ۹۰ وقتی دو نفر بودند اختلاف داشتند و وقتی ۳ نفر می شدند انشعاب می زدند با سنجاق سازمان سیا بهم وصل شوند زود عین تخم مرغ و حلوا ، ‌از هم وا می روند...

توی این موضوع ۶۰ میلیون هم ، البته از اولش هم معلوم بود گروههایی که تا دیروز سایه همدیگر را با تیر می زدند و همین هفته پیش برای هم فیلم افشاگرانه پخش کردند بطور مصنوعی با هم چفت شده اند اما آیا دیگر اینقدر اختلافاتتان جدی شده ؟ ...

حسین درخشان علل اختلافات داخلی اپوزیسیون در موضوع ۶۰ میلیون را توضیح می دهد:

در مخالفت ناگهانی و احساساتی بخشی از چپ‌ها با طرح شصت‌میلیون یک جور اختلاف شخصی هم به نظرم به چشم می‌آید که معلوم نیست از کجا ناشی می‌شود.

مثلا سعید حجاریان اصولا انگار یک پدرکشتگی‌ای با علی افشاری و آن بخش از بچه‌های تحکیم وحدت دارد که کاملا خارج از منطق است. یادتان می‌آید که چند سال پیش سخنرانی کرده بود و گفته بود که: شما دانشجوها را چه به کار سیاسی؛ بروید و درس‌تان را بخوانید و از نظر تئوریک خودتان را قوی کنید.

از طرف دیگر سازگارا هم انگار همین حالت را بین بخش دیگری از چپ‌های مشهور به روشن‌فکر مذهبی دارد. یعنی به دلایلی که ما نمی‌دانیم خیلی‌ها از هر کاری که او بکند بیزارند. البته با توجه به حرف‌های شمس الواعظین درباره‌ی اختلاف جدی مالی و مدیریتی آنها با هم در زمان روزنامه‌ی جامعه، بعید نیست که دشمنی امروز به درگیریهای آن موقع ربط داشته باشد.

چیزی که من در این سال‌ها فهمیده‌ام آن است در ایران امروز ، ریشه‌ی اختلافات سیاسی، بیش از آن چه که همه‌ی ما فکر می‌کنیم شخصی است و بر می‌گردد به اختلاف‌نظرهای احمقانه‌ای که آقایان در زمان اوایل انقلاب یا سال‌‌های بعد از آن با هم پیدا کرده‌اند.

و حالا معانی جملات برادر
زحمت کشمان حاج آقـا درخشان ! :‌

۱- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون، ناگهانی است ! ( مخالف نبودند که ! باهم همه برادربودند بخدا ! یه هو اینجوری شد !! )
۲- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون ، احساساتی است ! (آنهم مخالفت سعید حجاریان !!نگو ! مغز اصلاحات هم؟! ) .
۳- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون، فقط به بخی از جریان چپ ، محدود است !
۴- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون  شخصی است !
۵- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون  که می گویم ، فقط نظر شخصی من است !
۶- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون  که من می گویم ، چون زیاد مهم نیستند ،‌فقط مرا حساس کرده در موردش حدس و گمان بزنم ! کسی نگفته چیزی بنویسم !
۷-  ریشه اختلافات و این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون هم معلوم نیست کجاست ! (چون احتمالا ریشه ندارد !! رو در بایستی که نداری ! بگو دیگه !)
۸- این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون  و حرفهای سعید حجاریان ، ناشی از پدر کشتـگی با علـی افشاری است !!! ( ای پدر دروغگو بسوزه !)
۹-  این مخالفت اپوزیسون ها و سعید حجاریان با ۶۰ میلیون خـارج از منطـق است ! ( حجاریان ؟! مغر اصلاحات ؟! نگو!! )
۱۰- فقط روشن فکر (!) های مذهبی ( منظورش همون دگراندیشان سکولاریست است که اسم خودشان را ملی مذهبی گذاشته اند ! جالبه می گه اینها هم با طرح مخالفند ! ) هم با سازگارا مخالفت دارند !
۱۱- علت این مخالفت اپوزیسون ها با ۶۰ میلیون هم معلوم نیست ( احتمالا یکهو همه اینها دال ایران با حاکمیت ریخته اند رو هم ! نه ؟ همین رو نمی خوای بگی ؟ من گفتم خیالت راحت ! )
۱۲- ملی مذهبی ها بدون توجه کیفیت اقدامات سازگارا ، الکی (!!) با هرکاری (!) که او بکند مخالفند ( اونوقت نمی گه چرا تو انتخابات شورای شهر تهران ازش حمایت کردند همینها !)
۱۳- ایحتیمال زیات ! ( با فونت ترکی نوشتم !)  ریشوهو اییختیلافاط مالیه ! مدیریتیه ! من مدونم ! خودش بمن گفت ! در گوش من گفت ! ضیمن اینچه ایختیلافاط مربوی بی گذشته است ! سر موضوعو جدید نیست ! بی جان خودم ! ( جهت اطلاع دوستان !  مجلس ششم مالیات رااز چاخان برداشته بود. خداکند این مجلس هفتم برای چاخان هم کنتور تعیین نکند هم مالیات ! )
۱۴ - و اما با کمال پررویی ، جمع بندی تابلوی همیشگی ! :در ایران امروز ، ریشه‌ی اختلافات سیاسی، بیش از آن چه که همه‌ی ما فکر می‌کنیم شخصی است و بر می‌گردد به اختلاف‌نظرهای احمقانه‌ای که آقایان در زمان اوایل انقلاب یا سال‌‌های بعد از آن با هم پیدا کرده‌اند. ( بچه ها گرفتین چی شد که ؟‌ ای ول !  ته حرفشو زد اینجا . )
۱۵- و مجددا تاکید می کنم این مسائل ربطی به موضوع ۶۰ میلیون نداشت !!!

درخشان آی درخشان آی درخشان...
زت زیاد .



نویسنده : ابوذر منتظرالقائم » ساعت 3:26 صبح روز سه شنبه 83 دی 8